Over ons

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Wij bieden een mooie collectie trouwjurken aan van verschillende topmerken. Naast een zeer uitgebreide collectie trouwjurken, bieden we je ook de mogelijkheid om je eigen unieke trouwjurk of avondjurk te creëren. Je wordt persoonlijk begeleid door onze ervaren ontwerpster en kledingmakers, zij zullen dit volledig op maat en naar jouw wens realiseren.

JB Couture Hasselt
Jessica Beckers

Wie ben ik?

Graag stel ik mezelf voor, ik ben Jessica Beckers, trotse mama en zaakvoerster van JB Couture. Mijn passie voor mode ontstond toen ik een jong meisje was. Mode was een bron van inspiratie voor mij. Tekeningen boven het bed met mijn eigen collectie waren de standaard. Zelfs mijn barbies kregen hun eigen ontwerpen. Bij mijn studiekeuze spraken 2 richtingen mij aan, mode en architectuur. Elke ontwerper is een stukje architect van zijn eigen collectie. Dé perfecte combinatie dus.

Na een stage in een bruidswinkel werd het me als snel duidelijk dat mijn passie in de bruidswereld lag. Het helpen verwezenlijken van dat ene speciale moment gaf me zoveel voldoening dat ik het gewoon wist: “dit wil ik doen de rest van mijn leven.” Bruidjes en gasten gelukkig maken op hun speciale dag. De designer in mezelf kwam meteen naar boven. Zo ontstond mijn eigen collectie, die gebaseerd is op de wensen van onze klanten. JB Couture bruid & suite is geboren.

Maak je pasafspraak

Kom langs en laat je betoveren.. Plan nu meteen je pasafspraak.

Wij adviseren om je pasafspraak tussen de 9 en 12 maanden voor het huwelijk in te plannen.

Ons team

Tijdens mijn zoektocht om mijn team uit te breiden, vond ik het belangrijk mensen te vinden die dezelfde soort passie als mij delen. Een intrinsieke interesse in bruidsmode, meelevend en meedenkend voor onze bruiden. 

Gelukkig heb ik dit ook gevonden. Zowel in de winkel als in ons in-house atelier heb ik een sterke achterban waardoor onze bruiden van A-Z in de watten gelegd kunnen worden.

JB Couture Hasselt

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Bij ons vind je ook een mooie collectie voor bruidsmeisjes en bruidskindjes. Deze kan je zelfs volledig zelf samenstellen (stof, kleur, model, …).

Natuurlijk kan je bij ons ook alle gewenste accessoires kopen, van schoenen tot lingerie alsook juwelen, handtasjes en nog zoveel meer. Wij maken jouw look compleet, zodat jij van kop tot teen schittert op je bruiloft.

Maak je pasafspraak

Kom langs en laat je betoveren.. Plan nu meteen je pasafspraak.

Wij adviseren om je pasafspraak tussen de 9 en 12 maanden voor het huwelijk in te plannen.