Laat je inspireren door onze JB Brides...

Wedding of Mara & Raf

” Jessica nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen en heeft me van A tot Z ondersteund in mijn zoektocht naar de ideale bruidsjurk. 

Ze is erg gedreven in wat ze doet en ze ziet erg snel welke jurk op je lijf geschreven is. Ik voelde me op onze speciale dag dan ook echt fantastisch in mijn jurk! Dankjewel Jessica. “

Mara

Dress: Blue by Enzoani

Photographer: 

Wedding of Eline & Lars

” De allereerste afspraak was zoals ik het me had voorgesteld. Ik heb gelachen en genoten samen met mijn zus. De verkoopster was heel erg lief, ik voelde me meteen op mijn gemak. 

Er heerst een hele warme en gezellige sfeer. Er werd geluisterd naar mijn voorkeuren en samen vonden we mijn droomjurk. Ook na mijn eerste afspraak werd ik steeds goed geholpen, ik ben een aantal keer van idee verandert over de bandjes van het kleed maar niets was te veel.

Berichtjes werden super snel beantwoord en naar mate de trouw naderde , de stress wat toenam. Werd ik steeds gerustgesteld door JB Couture. Ik vond het een super ervaring, vanaf de eerste pasbeurt tot het afhalen van mijn trouwkleed. “

Eline

Dress: Enzoani – Love  – Amina

Photographer: Liva Visual Storytelling

Maak je pasafspraak

Kom langs en laat je betoveren.. Plan nu meteen je pasafspraak.

Wij adviseren om je pasafspraak tussen de 9 en 12 maanden voor het huwelijk in te plannen.