Hoe werken wij?

Eindelijk is het zover, je hebt ja gezegd tegen de man of vrouw van je dromen! Tijd om die ene perfecte jurk te vinden. Samen met onze stylistes kiezen we jouw droomjurk.

JB Couture Hasselt

Stap 1

Online je afspraak maken

Wij adviseren om je pasafspraak tussen de 9 en 12 maanden voor het huwelijk in te plannen. Bepaal voor jezelf ook het budget dat je aan je trouwjurk wil uitgeven. Denk ook al even na over de stijlen die je het meeste aanspreken, zo kunnen we je nog beter helpen in de zoektocht naar de perfecte jurk.

Stap 2

Inspiratie opdoen en passen maar..

Als je een eerste keer komt passen, zal je worden bijgestaan door ons ervaren team van verkoopsters en naaisters. Zij helpen je met het passen en kiezen van je trouwjurk, samen gaan we door de rekken en kiezen we jouw favorieten uit. Waarna we gezellig in het salon aan het passen gaan.

JB Couture Hasselt
JB Couture Hasselt

Stap 3

In-house retouches door
ons atelier

You said yes to the dress!
Nu is het aan ons atelier om de jurk volledig op jouw maat te maken. Ons team van ervaren en tevens gepassioneerde naaisters gaat met jouw jurk aan de slag om deze pasklaar te maken.

Stap 4

De eerste keer in jouw eigen jurk

3 maanden voor het huwelijk kom je opnieuw jouw jurk passen en worden de eerste aanpassingen gedaan. Belangrijk is om ook dan de juiste schoenen en accessoires te hebben of tevens bij ons aan te kopen. Hierna volgt een maand voor de trouw de 2de pas.

JB Couture Hasselt
JB Couture Hasselt

Stap 5

Jouw droomjurk is helemaal klaar!

Eindelijk is het zover! 1 week voor het huwelijk kom je jouw trouwjurk afhalen, we passen de jurk opnieuw, doen eventueel nog de laatste aanpassingen en stomen hem mooi op. Je krijgt jouw jurk mee naar huis in een mooie kledinghoes met bijpassend advies. Het feest kan beginnen!

JB Couture in beeld

We kregen maar liefst 5 sterren van Joe radiopresentatrice, Anke Buckinx! In haar zoektocht naar de perfecte bruidsjurk mochten wij haar met veel plezier begeleiden. 

#Ankegeeftsterren #Joefm

Maak je pasafspraak

Kom langs en laat je betoveren! Plan nu meteen je pasafspraak.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien 2 uurtjes voor het passen van trouwjurken en gemiddeld 1 uurtje voor het passen van suitekleding.

Het maximaal toegestane is 5 personen, maar we adviseren om selectief te zijn in de mensen die je bij je pasafspraak wil. Te veel verschillende meningen zorgen alleen maar voor verwarring.

Onze jurken starten vanaf €1200 tot gemiddeld €2800, uiteraard hebben wij ook enkele jurken in een hogere prijsklasse.

Het dragen van huidskleurige lingerie is handig, verder hoef je niets te voorzien.